Apa-apa jaklah.

Assalamualaikum. It has been a while since I last blog about anything. No, am not going to give any reason nor excuses.  A lot of things happened sepanjang 'kehilangan' diri ini dari dunia blog.  Dolok beria2 nak berblogging bagai, idea datang mencurah tapi ada ketikanya semangat ya berkubur gia ajak.
 
And now wtih the new semester, lagik lah banyak songeh nak blogging and what not. Nak ngadap kerja lagi, nak ngadap kerenah pelajar baru dan lamak lagi..aduhh...palak pun dah stoing to the max. Cakap pun sik guna when you chose this profession.  Bukan nak complain kah apa, at times I just need to let it go...mun disimpan lamak2bukan boleh jadi pesaka pun kata orang lah, takut dah lamak gilak disimpan dalam lubuk ati  bisa meletup kata orang lah.  Malas nak layan, nya gia ajak nak?
 
 
 
At the moment tahap kesabaran aku sedang diuji. Adakalanya rasa patah semangat apabila macam2 ujian yang datang bertalu-talu.  But I will always tell myself, yakinlah dgn Allah selalu. That kept me staying strong plus a very supportive and understanding dear friend. 

Comments

Popular Posts