Love story 1

It has been quite a hectic week actually, kerja cam biasa jaklah, ada partnya gagoooooooo gilak, ada masanya so freeeeee...anyway, I've been wanting to type a lil story here. Come to think of it, it's fun juaklah advise org yang ada masalah esp bila masalah yang melibatkan cinta. Wah!...rasa mcm Dr. Love indah, du mak oiii...sabar jak owh...

Anyway, back to the topic, ada ke topic atas ya(lom pikir gik...colop lok..)alkisahnya ada la sorang kawan ku tok, dah putus kasih ngan boyfriendnya. Datang ke ofis dengan muka merinsaknya. Selalunya di ofis ngereco kedak apa, bila nya dah bebek-bodo semacam kedak ya, tertanyak2 juak kenakkah mbiak tok diam ajak. Aku ngan kawan ku sorang heran juak nanga olahannya. Namalah instinct org tua (tua gilak kah...tua juak ya...dah masuk alam 40...) check2 tek menar juak firasat kamek duak, nya break off ngan bf nya. Patutlah muka kawan merinsak semacam duhal tek sedih, nya sik frust katanya ..it's just that she was glad that it was over, kan main ya dah 7 thn berkawan, tiba2 alu putus kedak ya. Reason was sik tahan dgn sifat possessive & terlalu possessive duak cemburunya. Arumbulak sik dpt bernafas katanya. Ooo tedah, patutlah kawan ya suffer gilak, paduhal kenak control gilak. Baruk jadi boyfriend dah control abis kedak ya, lom jadi laki, mun dah berlaki bini....teruk agik kali..macam yang sedang dialami oleh kawan ku sorang ya..tension juak nya dengan lakinya yang cemburu sik bertempat. Lambatnya ngangkat tepon dah nuduh bininya macam2...aiyoooo....scary huh....

(bersambung...)

Comments

Amni said…
wahhh.... da sorang gik member swk.. thanks oo g blog kmk tinggal jejak... baca jak komen ritok, terus g ctok.. hehe....selamat berkenalan...

paham mek perasaan kawan kitak ya.. a long time a go, kmk pernah rasa benda yang sama.. hehe

Popular Posts