Gift

Biasanya bila kawan2 pergi kursus or holiday, pasti ada buah tangan dari sidaknya. Just nak show-off jakla, nothing fancy tapi sekali sekala terasa cam kanak2 riang bila dapat gift dari kawan. Maceh ooiii...kelak merik agik...(sik malu mode on...ahaks!!)
Mentang2 dapat fresh strawberries dari Cameron Highlands, pagi-pagi dah enjoy special breakfast. 



 Konon nak show-off la kemerahan and lusciousness of the strawberry, well..handphone biasa jak kan..

Bali mali from a colleague's holiday ..

Photobucket

Comments

HomeKreation said…
Salam Nur cayang. Lama tak jenguk adik sorang ni, dapat adiah ya.
Kitak ada facebook sik?
Nur68 said…
W'salam Along cayang...tq for dropping dear...yalah macam kanak2 riang jak rasanya dpt adiah2 dari kawan2..kamek ada facebook....will email you ya ...
Nur68 said…
W'salam Along cayang...tq for dropping dear...yalah macam kanak2 riang jak rasanya dpt adiah2 dari kawan2..kamek ada facebook....will email you ya ...

Popular posts from this blog

Bahasa Melano Balingian

Jonghyun (SHINee) - Y si fuera Ella (Eng sub)